top of page

Inscripció

 
La quota, que cobrix l’estada en pensió completa amb possibilitat de menú vegà el cap de setmana (entrada divendres 14 i eixida diumenge 16 de juny de 2019) i habitacions compartides més les despeses d’organització, serà de 85€ (ens han mantingut el mateix preu de l'any passat)
Pots pagar un poc més? se t'oferirà la possibilitat de pagar 15€ més per tal d'ajudar a alguna persona que necessite una subvenció. 
Enguany, atenent a les vostres propostes de millora, tindrem la possibilitat de quedar-nos la nit del diumenge, incloent el sopar del diumenge i el desdejuni del dilluns, per 27€ addicionals. Si vols quedar-te, indica-ho al camp d'observacions del formulari de preinscripció (Important: cal deixar obligatòriament les instal·lacions abans de les 10 del matí del dilluns.)
Les persones interessades en participar i que, per raons econòmiques, tinguen dificultats per a accedir a l'esdeveniment, poden indicar-ho en el camp d'observacions del formulari de preinscripció perquè l'organització, si és possible, facilite una subvenció parcial sostinguda per les persones assistents amb més possibilitats. La inscripció subvencionada seria de 40€, tenint en compte que si sol·licites subvenció i no hi ha possibilitat de facilitar-te-la, no podràs accedir a una inscripció normal.

Sempre comptant amb que existisca disponibilitat econòmica, les persones amb diversitat funcional que necessiten assistència podran beneficiar-se d'una subvenció del 100% de la inscripció de la persona que designen com a assistent. Aquestes subvencions seran les primeres a atendre's
Procés d'enregistrament
  1. Preinscripció: completa el formulari.
  2. Dins dels tres dies següents, rebràs un correu en el qual t'indicarem si podem oferir-te una plaça o si estàs en llista d'espera. 
  3. En cas de què tingues plaça, et donarem les instruccions perquè faces el pagament​ abans de les 72 hores següents al rebut del correu amb les instruccions.
  4. Una vegada s'haja rebut el pagament, t'enviarem un correu de confirmació de l'enregistrament a l'esdeveniment. 
Si, finalment, no pugueres acudir i ens ho comuniques abans de l'1 de maig, et tornaríem l'import complet excepte les despeses de gestió bancària (uns 5€ aproximadament). En cas que avisares després, no podríem tornar-te els diners, però sí ficar-te en contacte amb una persona de la llista d'espera (si l'haguera) a qui podríes vendre la teua reserva. 
S'ha produït un error. Intenta-ho de nou, per favor. /
Se ha producido un error. Inténtalo de nuevo, por favor.

Your content has been submitted

Dades rebudes correctament /

Datos aecibidos correctamente

bottom of page